Hem » Gästbok

Gästbok

Här kan du skriva i vår Gästbok.

Skriv i gästboken!
(20)
>
(20) Bengt Åhman
ons, 28 september 2016 10:10:32 +0000
email

Hej var igår på MC utflykt och letade upp det märkliga stället Höganskog där målaren Utter bodde. Jag var där på 1970-talet och tänkte nu ca 40 år leta upp det igen. En märklig företeelse. Skulle vara trevligt med lite info på stället och uppröjning för att visa allmännheten. Ett märkligt minne från krigsåren som är väl värt att bevara och visa.

Med vänlig hälsning

Bengt Åhman Hjältevad

(19) Alf Wallin
ons, 2 december 2015 14:49:46 +0000
email

Hej
Saknar min båt som blivit bestulen nere vid lilla badet ! Den har alltid legat på 2 lastpallar därnere men nu är varken båt eller åror kvar ?!? Någon som vet något får ni gärna höra av er.

Alf Wallin

(18) Ingrid Rehn
fre, 1 maj 2015 09:34:34 +0000
email

Här kommer en hälsning från Ingrid som som växte upp i Trehörna, min mamma var den som alla kallade tant Ester.Har många fina och roliga minnen från min uppväxt, åker fortfarande dit och badar på sommaren. Det är så vackert i Trehörna. Ett stort tack till alla i byalaget som håller byn så fin och igång.

(17) Monica Knutsson
ons, 24 april 2013 15:18:04 +0000
email

Jag växte upp i engränsande gård ,med mormor och morfar.
När morfar och jag åkte till Sommen och handlade
Passerade vi Trehörna.Tyckte alltid där var så vackert.Numera far vi ofta förbi.Min morfar hette Axel
Pettersson,var med i kommunalfullmäktige i Rök socken.
Mormor hette Anna Pettersson.Själv är jag nu 69 år.
Har 2 pojkar Joakim och charlie,40 och 27 år.Jag är gift ,bor
I Sävsjö kommun.Gick i Perstorp skola Min lärarinna. Hette
Tyra Törnqvist,och magister Engqvist.hälsningar Monica

(16) Susanne Badenhov
email

Hej!! Hittade denna sida av en tillfällighet och blev väldigt glad. Det var jättekul att se lite bilder av Trehörna, och att det är folk som verkligen intresserar sig för bygden.. Hälsar till alla gamla bardomskamrater.

(15) Gärdsgård
ons, 21 december 2011 19:26:26 +0000

fina bilder på gärdsgårdar ni hade !

(14) Mårten
tor, 6 oktober 2011 00:54:37 +0000
email

Sladda in på er sida. Roligt att återse min mormors hemtrakter. Var där ofta som barn både hos mormor och i våra sommarstugor.
Mormor var mattant i skolan och hette Ester.(13) kjell gauffin
email

Vill tacka på detta vis för en trevlig afton på Trehörna värdshus. En mycket intressant föreläsning av Håkan Rydberg och Hans Börjesson hur Trehörnas byalag skapades och hur arbetet bedrivs idag. Så skall byalag arbeta med att hålla sin hembygd levande och aktuell för medlemmarna. Ett tack även till Peter Fjejhagen som upplät sitt värdshus för detta och en mycket god traktering för oss som var där, Peters beskrivning hur han kom på iden om att skapa ett konferensanläggning av skolan var mycket underhållande och visar på att våra vägar genom livet kan vara vingliga. Ett stor tack från oss Socialdemokrater i Ödeshög

(12) Anita Högström
tor, 5 maj 2011 11:15:43 +0000
email

Hej!
Måste berätta en händelse den 16 mars. Min man och jag var på väg från Göteborg till Norrköping och tog då en sväng förbi Trehörna. Varför? Jo, då min moster för ett par år sedan dog 93 år gammal i Boden, Norrbotten hittade jag papper från hennes tid som lärare och det visade sig att hon varit lärare ett år i Trehörna. Året var 1939. Hon hade aldrig talat om det och vi kan inte förstå varför hon varit i Trhörna eftersom hon inte hade någon anknytning alls.
Döm om vår förvåning då vi träffade några trevlig personer som vårstädade mitt emot kyrkan.En av dem, tidigare lärarinna hade varit elev för min moster. Att vi kom just den dagen och träffade just dessa fantastiskt trevliga människor som vi fick prata med en stund gjorde att hela upplevelsen blev ett glatt minne. Min moster hette Nanny Mattsson på den tiden. Platsen underbar vacker och fantasiskt trevliga människor. Minnet härligt!
Anita Högström

(11) Michael Jansson
email

Hej!
Här kommer en hälsning från Hestra.>

 Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk